DENİZLİ / ACIPAYAM - Alaattin Ortaokulu

Şbt

Bu yıl 21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Ock

Hayırseverlerimizin katkılarıyla oluşturduğumuz kütüphanemiz sizden gelecek kitap bağışlarını bekliyor.

DİLİMİZİN zENGİNLİKLERİ Projesi

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Nice yüzyıllar "Yaşasın Cumhuriyet!"

Kas

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı artırmak ve bilim iletişimini toplumun tümüne yaymak için "Dijital Farkındalık" konulu Tübitak Bilim Söyleşisi düzzenlenmiştir. konuşmacı olarak Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. İbrahim Halil YURDAKAL katılmıştır.

Ock

Cumhuriyetimizin 100.yıl anısına okulumuzun bahçesine Acıpayam Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen 100 adet badem ağacı dikildi.